Neeltje Bleumink

Geboren en getogen op een erf in het kerkdorp St. Isidorushoeve, Gemeente Haaksbergen.

Ik heb Dier- en Veehouderij gestudeerd aan de Hogere Agrarische School van Hall/Larenstien met als afstudeerrichting Agrarisch Vastgoedmanagement en Rentemeesterij. Aansluitend hierop heb ik nog de deeltijd opleiding landschapsinrichting gevolgd, eveneens aan de Hogere Agrarische School van Hall/Larenstein.

Na mijn studie Dier- en Veehouderij ben ik aan de slag gegaan als landschapsadviseur bij een landschapsadvies- en onderhoudsbedrijf in Rossum. Aansluitend hierop heb ik 4 jaar gewerkt bij een groenaannemer op het gebied van tuin en landschap, eveneens als landschapsadviseur.

Inmiddels ruim 1,5 werkzaam als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling bij Eeckhof BV, vanuit deze functie biedt ik ondersteuning bij diensten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en planvorming. En sinds januari 2019 betrokken bij het project ErvenCoach Noordoost Twente.

Gedurende mijn loopbaan heb ik vaak aan de keukentafel gezeten bij agrariërs en erfeigenaren. Ik ben praktisch ingesteld en heb een goed empathisch vermogen. Ik werk gestructureerd en gepassioneerd aan nieuwe ontwikkelingen in het buitengebied en voel als bewoner van het buitengebied een sterke verbinding met het behoud, versterking en de ontwikkeling hiervan.

Eeckhof.png
  • LinkedIn ervencoaches
  • Twitter Ervencoaches
  • Facebook Ervencoaches